Detroit: Become Human – найочікуваніше інтерактивне кіно, яке повністю змінить вашу уяву про гру!

Home News Detroit: Become Human – найочікуваніше інтерактивне кіно, яке повністю змінить вашу уяву про гру!
26.05.2018

Найочікуваніша гра 2018 року вже на Playstation 4! 25 травня 2018 року відбулась прем’єра не просто гри, а інтерактивної драми про андроїдів-особистостей «Detroit: Become Human». Творці вражаючих «Heavy Rain» та «Beyond: Two Souls» - французька студія Quantic Dream на цей раз представила гру нового рівня, в якій кожне ваше рішення має вплив на подальший хід подій.

Події розгортаються у недалекому майбутньому, індустріальному місті Детройт. Тут ви не побачите чогось супер-фантастичного - все максимально наближено до реальності. Але технології дозволили створити андроїдів, зовні і за поведінкою ідентичні людям. Соціальний розлом у суспільстві, що виник через ефект «моторошної долини», призвів до збою у системах роботів.

«Детройт: стати людиною» - це багатовимірна драма про здобуття "комп’ютером" самосвідомості. Одна тільки демо-версія вражає: кінематографічність, неймовірна графіка, емоційність та напруженість сюжету - на найвищому рівні. Цікава нова фішка – функція перегляду блок-схеми, що дозволяє повертатись до чек-поінту і перегравати сюжет інакше.

Будь-яка дрібниця має значення. Але до якого б результату ви не прийшли, він відчувається цілком природнім. Немає відчуття, що одна дія більш правильна за іншу. Напруження і високі ставки відчуваються від самого початку гри.

Playstation 4 та PS 4 Pro – це не лише можливість грати у ексклюзивні ігри із вражаючою графікою та багатолінійним сюжетом, це також: швидкий зворотній зв'язок, надійний сервіс, офіційні оновлення, безкоштовні 3 гри щомісячно, а одна з них – топова.

Products from publication
SKU: 9946564
out of stock
 
Type of consoles: stationary; Game included: Horizon Zero Dawn, Uncharted, God of War 3; Housing color: black;
SKU: 9937562
out of stock
 
Type of consoles: stationary; Housing color: black;
SKU: 9395270
out of stock
 
Type of consoles: stationary; Game included: Gran Tourismo, Horizon Zero Dawn, Uncharted;
Menu
Products catalog
Products catalog